Descriere

Agentia Detaliu imobiliare va ofera spre vanzare o proprietate in suprafata de 11.771 mp teren, care include o casa pe un nivel si casa mobila in stare excelenta ( casa de vacanta, casa de oaspeti), situata in Vintu de jos, in imediata apropiere a Domeniilor Mar’tinutzi.
Proprietatea este impresionant gandita si amplasata , ca design se mentine o autenticitate a zonei, imbinata armonios cu stilul modern. Totul este gandit ca un spatiu primitor pentru viitorul proprietar, acesta putand avea propria oaza de liniste in apropierea orasului.

Terenul are o suprafata de 11.771 mp, cu deschidere la strada de 75 m. Datorita suprafetei si amplasamentului caselor si anexelor, acesta poate fi gandit si ca o posibilitate de investitie, putand fi reparcelat ulterior astfel incat pe lungimea terenului poate fi prevazut un drum de acces si reparcelat pentru vanzare, in vederea constructiei mai multor case individuale.

Suprafata totala construita este de 308 mp,
– Casa pe un nivel cu o suprafata utila de 123 mp, compartimentata in: Living, 2 dormitoare, 2 bai, 1 bucatarie + 1 terasa acoperita generasa, in suprafata de 40 mp + terasa 8 mp + pivnita la subsol (crama) 34 mp. Materiale de foarte buna calitate, suprafete vitrate mari, astfel incat sa te poti bucura de priveliste in orice parte a casei te-ai afla.
– Casa este construita cu zidarie Ytong de 50 cm, armatura 3,4 tone de fier, grinzi aparente tavan 15/22 cm. Structura terasei din stejar vechi si lemn stratificat, cu elemente metalice de fixare, inclusiv suruburi marca Fischer. Termoizolatie centuri si stalpi din Ytong de 20 cm, polistiren sub casa 8 cm grosime. Laturi acoperis 4/5 cm (lemn tratat anticarii), capriori 10/16 cm (lemn tratat anticarii), cu tigla ceramica Creaton Mikado (fabricata in Germania, garantie 50 de ani). Constructia este la rosu

Anexa /sura a fost reconditionata total cu lemn tratat anticarii, usi vechi reconditionate, tigla veche ceramica, pentru a pastra aspectul autentic al constructiei
Casa mobila are o suprafata de 40 mp ( 3.7m/10.4m) si este racordata la reteaua de apa, curent electric, fibra optiva/tv, fosa septica. Dispune de semineu, centrala termica, bucatarie utilata frunctionala. Poate fi folosita ca locuinta, casa de vacanta, casa de oaspeti, etc. Este mobilata si utilata modern, compartimentata astfel: camera de zi + bucatarie, dormitor matrimonial, dormitor copii, baie utilata cu dus, chiuveta si wc, toate functionale.

Proprietatea merita vazuta!

Detalii

ID Proprietati
CP1457852
Dimensiunea proprietății
11771
Updated on martie 6, 2023 la 11:57 am

Informatii suplimentare

  • Proprietate Vintu de Jos: 275000

Adresa

  • Zona Vintu de Jos
  • Tara Romania

Programeaza un tur

Informatiile tale

Ce este în apropiere?

Please supply your API key Click Here

Informatii de contact

Maria Tania Chindea
  • Maria Tania Chindea
  • +40 752 36 56 11
Vezi listarile

Întrebați despre această proprietate

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Listări similare

Compare listings

Comparaţie
Maria Tania Chindea
  • Maria Tania Chindea