Descriere

Agentia Detaliu Imobiliare va propune spre vanzare o casa individuala superba, decorata profesional in stil farmhouse si utilata ultramodern, situata in zona Centrala a orasului.

Terenul are suprafata de 770 mp iar casa are o suprafata utila de 100 mp la parter si 50 mp subsol, fiind compartimentata astfel: Bucatarie + living open space, 2 dormitoare, zona de lounge pe hol cu spatii mari de depozitare, 2 bai + subsol.
Constructia este din caramida, izolatie exterioara de 10 cm, vopsea decorativa siliconica. Gardul si fundatia casei sunt placate cu marmura, portile automatizate, videointerfon cu actionare de la distanta. Este dotata cu camere de supraveghere video 4k infrarosu cu senzori de miscare.

Proiectul a fost gandit de catre un designer, preponderent din lemn masiv, in stilul farmhouse. Atat mobilierul, cat si decoratiunile sunt piese unicat, totul fiind executat special pentru acest proiect, imbinand perfect utilul cu placutul. Bucataria dispune de cuptor, plita si hota incorporate in blatul de granit al insulei, masina de spalat vase, frigider, aer conditionat, semineu electric. Holul imbracat in lemn masiv ascunde spatii de depozitare generoase, de tip dressing. Baia mare a fost dotata cu cada dubla cu hidro si aero masaj, chiuveta de compozit si uscator de par.

Dispune de toate utilitatile: apa, gaz, curent, canalizare. Incalzirea se face cu centrala termica prin condensatie si calorifere de fonta.

Detalii

ID Proprietati
CP1589348
Dormitoare
2
Camere
3
Bai
2
Dimensiunea proprietății
150 su
Land Area
770 mp
Anul constructiei
2022
Updated on noiembrie 28, 2023 la 10:24 am

Adresa

  • Oras Alba Iulia
  • Zona Centru
  • Tara Romania

Programeaza un tur

Informatiile tale

Ce este în apropiere?

Please supply your API key Click Here

Informatii de contact

Maria Tania Chindea
  • Maria Tania Chindea
  • +40 739 162 566 +40 752 36 56 11
Vezi listarile

Întrebați despre această proprietate

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Comparaţie
Maria Tania Chindea
  • Maria Tania Chindea