Descriere

Agentia Detaliu Imobiliare va propune spre vanzare un Apartament cu 2 camere situat la etajul 1/2 al unui bloc construit in 2010, in zona Cetate – Dealul Furcilor.

Blocul are o curte interioara comuna mare, in cota de 1/6 per apartament, cu pavele, gazon, pomi fructiferi, filigorie si spatiu pentru gratare. Curtea este imprejmuita cu gard.

Apartamentul are o suprafata de 87 mp, si este compartimentat astfel: Living, Dormitor, Bucatarie, Baie, Dressing, Hol + 2 balcoane mari. De asemenea, dispune de un garaj de 28 mp si boxa de 15 mp, ambele incalzite prin calorifere. In fata garajului, loc de parcare pavat.

Imobilul se vinde complet mobilat si utilat, echipat cu centrala termica proprie, incalzire prin pardoseala in bucatarie, baie, hol, dressing si incalzire prin calorifere in living, bucatarie si dormitor. Este finisat cu materiale de calitate, dispune de geamuri termopan, usi interioare din mdf, parchet, gresie, tapet si vopsea lavabila, mobila in camere din lemn masiv.

Accesul in apartament se poate face prin curte, pe intrarea principala a cladirii sau prin garaj, cu acces direct in casa scarii.

Zona linistita, in apropierea Cetatii Alba Carolina, in apropiere de scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, biserica

Detalii

Dormitor
1
Camere
2
Baie
1
Dimensiunea proprietății
87
Garaj
1
Anul constructiei
2010
Updated on iunie 22, 2023 la 8:56 am

Informatii suplimentare

  • Apartament 2 camere de vanzare, curte interioara, garaj si boxa: 98000

Adresa

  • Oras Alba Iulia
  • Tara Romania

Programeaza un tur

Informatiile tale

Ce este în apropiere?

Please supply your API key Click Here

Informatii de contact

Maria Tania Chindea
  • Maria Tania Chindea
  • +40 739 162 566 +40 752 36 56 11
Vezi listarile

Întrebați despre această proprietate

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Comparaţie
Maria Tania Chindea
  • Maria Tania Chindea